Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Blog RSS Feed

0 3168
Rutus Versa en XP XTREM, prachtig nieuw spul! . Vorige week was het dubbel feest bij ons. Van XP ontvingen we enkele exemplaren van de XP XTREM diepzoeker en van Rutus het nieuwste paradepaardje de Rutus Versa. Beide machines zijn inmiddels gemonte..
0 1378
Wellicht hebben een aantal van jullie het al opgemerkt; XP komt weer met wat nieuws.....nou ja nieuws...er gaan al een jaar of vijf de geruchten rond dat XP een diepzoeker op de markt zou brengen. Dus dat er wat aan zat te komen wisten we….maar deze ..
1 1618
Zaterdagavond, 08-07-2023 om 19:30 uur, een berichtje in de groepsapp van Wilfred. "Wie heeft er zin om mee te gaan zoeken naar Zandvoort?" Ik lag uitgeput op de bank en appte “helaas ik ga niet mee” En dacht nog Zandvoort…..die is gek, halverwege d..
1 1305
In Wijnaldum (Friesland) konden afgelopen zaterdag kinderen tot 12 jaar kennismaken met de archeologie. Interesse onder de archeoloogjes in spé was er zeker, kijk eens hoe enthousiast ze waren met hun vondst, Leuk hoor! #xpmetaldetectors ..
0 1436
De garantie van XP gaat nét even een stapje verder! Wist u dat XP op haar digitale producten zoals de XP ORX, DEUS en DEUS II, 5 jaar garantie bied op de electronica? “Sinds de oprichting van haar bedrijf heeft XP altijd veel belang gehecht aan de ..
0 779
Spring Detectival 2023 video documentaire Ons Engeland avontuur dat we beleefd hebben, twee weken geleden, heb ik uitvoering beschreven in mijn vorige blog. Spring Detectival 1 en 2 april 2023 Maar wat nog ontbrak is het filmmateriaal wat allemaal v..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 25