Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Druk eenmalig op CTRL + F5 om de website te verversen en optimaal te kunnen bekijken.

Blog RSS Feed

0 4968
Vanmiddag had ik mijn maatje Randy van het welbekende YouTube kanaal “Pascaliber” op spreekuur, hij kwam zijn bestelling ophalen, de wel begeerde Minelab Manticore! Natuurlijk moesten we samen even op pad om te zoeken, en wilde hij de Manticore uitp..
0 1534
Vandaag heb ik weer eens heerlijk kunnen lopen met m'n makkers van Team Detectorandus. We kregen de vraag van een boer of we oefenmunitie uit het gras wilden zoeken. Dat doen we uiteraard graag, naast de losse flodders hebben we ook diverse andere d..
0 163
In Nederland zitten na al die jaren nog steeds veel sporen en voorwerpen in de grond  uit de eerste en tweede wereldoorlog. Sommige zoekers zullen hun interesse hebben in dergelijke militaria, en doelbewust opzoek zijn naar voorwerpen uit deze tijd..
0 217
De XP DEUS II, zeer geliefd door zoekers…maar waarom?   Hierbij enkele kenmerken: Professionele metaaldetector Zeer goede constructie kwaliteit Ultra lichtgewicht, de lichtste configuratie is er vanaf 750 gram Volledig draadloos, gee..
0 8813
Minelab Manticore testdag en officiële opening van Detectorandus Nijkerk Afgelopen zaterdag, 17 december 2022, was het dan zover. Een dag in het teken van de allernieuwste metaaldetector telg, de Minelab Manticore, en de officiële opening van de D..
0 388
Na een schitterende weekend op Detectival nu weer op de terugweg naar huis. Het blijft een prachtige beleving, ookal is het mijn derde keer. We zijn dit keer met drie man sterk van “team Detectorandus” het avontuur aangegaan. Normaalgesproken gaan..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 18