Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Blog RSS Feed

0 342
21-04-2024 Detectorandus Nijkerk wordt Detectorandus Barneveld Medio november 2021 hebben we naast Lutten een tweede showroom geopend in Nijkerk. Toen ter tijd een grote gok want je weet niet goed wat je kunt verwachten als je een tweede locatie aa..
3 1169
East of England rally 1 tm 4 maart 2024 “The haunted house” Op vrijdag 1 maart moest het gaan gebeuren, voor de 5e keer op pad naar een zoekrally in Engeland. Deze keer niet naar het grote Engeland evenement “Detectival” maar naar een wat lokale r..
0 4880
Rutus Versa en XP XTREM, prachtig nieuw spul! . Vorige week was het dubbel feest bij ons. Van XP ontvingen we enkele exemplaren van de XP XTREM diepzoeker en van Rutus het nieuwste paradepaardje de Rutus Versa. Beide machines zijn inmiddels gemonte..
0 2415
Wellicht hebben een aantal van jullie het al opgemerkt; XP komt weer met wat nieuws.....nou ja nieuws...er gaan al een jaar of vijf de geruchten rond dat XP een diepzoeker op de markt zou brengen. Dus dat er wat aan zat te komen wisten we….maar deze ..
1 2598
Zaterdagavond, 08-07-2023 om 19:30 uur, een berichtje in de groepsapp van Wilfred. "Wie heeft er zin om mee te gaan zoeken naar Zandvoort?" Ik lag uitgeput op de bank en appte “helaas ik ga niet mee” En dacht nog Zandvoort…..die is gek, halverwege d..
1 2272
In Wijnaldum (Friesland) konden afgelopen zaterdag kinderen tot 12 jaar kennismaken met de archeologie. Interesse onder de archeoloogjes in spé was er zeker, kijk eens hoe enthousiast ze waren met hun vondst, Leuk hoor! #xpmetaldetectors ..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 27