De garantie van XP gaat nét even een stapje verder!

Wist u dat XP op haar digitale producten zoals de XP ORX, DEUS en DEUS II, 5 jaar garantie bied op de electronica?

“Sinds de oprichting van haar bedrijf heeft XP altijd veel belang gehecht aan de kwaliteit van haar producten en de duurzaamheid daarvan.
Van het fabricageproces tot de after-sales service, er wordt alles aan gedaan om de levensduur van XP metaaldetectoren te garanderen. 

XP (Xplorer) is ontstaan ​​uit de passie van haar CEO voor metaaldetectie en werd opgericht in 1998 in toulouse in Frankrijk. 
Als fabrikant van hoogtechnologische metaaldetectoren innoveert en breidt XP voortdurend uit en brengt het haar detectoren wereldwijd op de markt. 
Onderzoek, innovatie, kwaliteit en prestaties zijn de dagelijkse kernwoorde van het bedrijf om de klanttevredenheid hoog te houden.

De onderstaande producten van XP metaaldetectors zijn LONGTIME®-gecertificeerd om een ​​lange levensduur, robuustheid en repareerbaarheid te garanderen:
Detectors XP DEUS II, XP DEUS en XP ORX
X35 en HF coils
WS4, WS5, WSA, WSA 2, WSA XL en Bone conductor Hoofdtelefoons. 

XP Metaaldetectors garandeert dat, bij correct gebruik, hun metaaldetectoren gedurende 5 jaar vrij zullen zijn van defecten in materiaal of vakmanschap. 
Deze contractuele garantie voor onderdelen en werkuren gaat in vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum.

Bovendien bied XP Explorer aan datr na het verlopen van deze garantie van 5 jaar,  de materialen en odnerdelen nog minimaal 5 jaar daarna beschikbaar zullen zijn. 
Na de garantieperiode van 5 jaar repareert XP deze producten tegen een redelijke vergoeding, ongeacht het defect.

XP-producten hebben een levensduur van minimaal 10 jaar!

Op de accuu's in de metaaldetectoren, op pinpointers, laders en connectoren zit 2 jaar garantie.

https://www.xpmetaldetectors.com/en/page/warranty.php

 

 

#xpmetaldetectors