Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Garrett 300I met pinpointer AT

Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT
Garrett 300I met pinpointer AT

Garret 300I actie met pinpointer AT ter waarde van 165,99! 

Nu als actie met veel extra's zoals De Garrett Pro-Pointer AT, vondstenboek, vondstenbox, regenbeschermhoes, zoekspoelbeschermhoes, Clearsound hoofdtelefoon en batterijen!

Kenmerken van de Ace 300I:

De zoekfrequentie: De Ace 300i heeft met haar 8 KHZ zoekfrequentie een hogere zoekfrequentie dan de eerdere ACE modellen (6,5 KHZ -  Ace 150, Ace 250, Euroace) en de Ace 200i. Het voordeel van deze 8KHZ  hogere zoekfrequentie is de verbeterde gevoeligheid voor laag en medium conductieve objecten (goud, lood etc.) De Numerieke voorwerpidentificatie (schaalverdeling 1 - 99) De Ace300i metaaldetector heeft beschikking over zowel een segment balk voorwerpidentificatie als over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99). Zodra deze metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en wordt er een nummer getoond in het midden van het display.

Elk nummer staat voor een metaalsoort / objectsoort. (zo kan de waarde ‘75’ een euromunt zijn en de waarde ‘15’ ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren.  Als extra hulpmiddel verschijnt er gelijktijdig bovenaan op het display ook een indicatiebalkje onder de segmentenbalk. In deze segmentbalk is af te lezen welke metaalsoort het object hoogstwaarschijnlijk is. Daarnaast beschikt de Ace300i over 3x audio toonhoogte voorwerpidentificatie. De metaaldetector geeft dan drie verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten, per conductiviteit (geleiding) verschillend. Een lage toon voor ijzer, een middelhoge toon voor goud en andere objecten en een hoge toon voor zilver. Diepte, gevoeligheid en discrimineren: U kunt de sensitivity (= gevoeligheid / diepte) zelf instellen, net als de discriminatie. (mogelijkheid tot het discrimineren van ongewenste objecten zoals spijkers en bierdoppen).

De ijzer discriminatie van de Ace 300i is zeer nauwkeurig en verbeterd ten opzichte van de eerdere Ace series. Pinpoint De Garrett Ace 300i heeft als extra een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object. Notch De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot het uitschakelen van ongewenste voorwerpen (geleidingen), dit tot op specifiek niveau. Dit zorgt er voor dat u de mogleijheid hebt om aanzienlijk minder afval te moeten graven.

Frequentie / interventie Om verstoring van andere metaaldetectors en elektronica te voorkomen biedt de Ace 300i de mogelijkheid om iets met de frequentie te kunnen schuiven. Zoekspoel: De Ace300i beschikt over een waterdichte zoekspoel en steel, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Garrett Ace detector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje. (Vochtschade valt niet onder de garantie)

Reactiesnelheid Deze metaaldetector blinkt, in zijn prijsklasse, vooral uit in haar dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid. Hoe hoger de reactiesnelheid des te sneller en meer objecten de detector bij elkaar kan herkennen. Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. Veel andere metaaldetectors in deze prijsklasse geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de Ace 300i merken dat erg goed is in het snel identificeren van de meerdere metalen voorwerpen. Dieptebereik Met de krachtige elliptische en waterdichte 17 x 25 cm zoekspoel (7 x 10 inch) zult u een goed dieptebereik kunnen behalen;  tot 30 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter voor grote voorwerpen.

Prijs / kwaliteit verhouding Het eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Garrett Ace 300i geschikt voor de hele familie.  De stevige constructie, de moderne techniek en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 300i tot de favoriete starters metaaldetector waar u jaren plezier van zult beleven. Kies ook voor kwaliteit en goede prestaties, De Garrett Ace 300I metaaldetector maakt dit waar!

TECHNISCHE SPECIFICATIES Zoekfrequentie 8 Khz Techniek VLF Type metaaldetector Digitaal Bediening Druktoetsen Aantal zoekstanden 5 zoekstanden, alle metalen, juwelen, munten, relics en custom Zoekspoel 17 x 25 concentrische zoekspoel Gewicht metaaldetector 1200 gram Instelbare lengte  Ja, instelbaar 106 - 129 cm Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht Nee Hoofdtelefoonaansluiting ja Doelgroep starters, volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar Type en aantal Batterijen 4 x AA batterijen Batterijlevensduur ongeveer 25 uren Batterij indicator afleesbaar ja Dieptebereik afleesbaar ja (indicator balk in 4 segmenten) Bodem mineralisatie afleesbaar op het display nee Grondbalans Automatisch Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling) instelbaar in 8 stappen Pinpointfunctie ja Discriminatie van ongewenste objecten ja Notch ja Object identificatie in audiotonen (metaalsoortherkenning) ja ( 3 verschillende tonen) Object identificatie afleesbaar op display (metaalsoortherkenning) ja Nummerieke Object identificatie (zeer nauwkeurig)(metaalsoortherkenning)      ja ( 1 - 99) Volumeregeling nee Display Verlichting nee Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro) Maximaal 30 cm Maximaal dieptebereik grote objecten maximaal 100 cm Geschikt voor gebruik aan waterkant  beperkt, zoekspoel is waterdicht, elektronica niet Geschikt voor Waden (geheel onderwater) nee Geschikt voor Duiken nee Geschikt voor gemineraliseerde bodems beperkt Geschikt voor natte zoute bodems (aan zee) nee Geschikt voor goldnugget detectie (Africa, Australie) nee Overige extra functies - camlock steelbevestiging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
€399,00
Excl. BTW: €329,75
  • Voorraad: Op voorraad
  • Brand: Garrett
  • Model: Garrett 300I met extra Pinpointer AT