Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Garrett Ace 400I

Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I
Garrett Ace 400I

Garrett ACE 400I, nieuwe technologie, uitstekende prestaties!

Nu als actie met veel extra's!
- Gratis Garrett Clearsound luxe hoofdtelefoon
- Gratis Garrett  zoekschotelbeschermkap
- Gratis beschermhoesje voor de bedieningsunit
- Gratis originele limited edition Detectorandus vondstentas!


Kenmerken van de Ace 400I:

De zoekfrequentie:
De Ace 400i heeft met haar 10 KHZ zoekfrequentie een hogere zoekfrequentie dan de eerdere ACE modellen (6,5 KHZ -  Ace 150, Ace 250, Euroace) en de Ace 200i en 300I. Het voordeel van deze 10 KHZ  hogere zoekfrequentie is een nog betere gevoeligheid voor laag en medium conductieve objecten (goud, lood etc.)

De Numerieke voorwerpidentificatie (schaalverdeling 1 - 99)
De Ace 400i metaaldetector heeft beschikking over zowel een segment balk voorwerpidentificatie als over een numerieke voorwerpidentificatie (1-99) . Zodra deze metaaldetector een object detecteert hoort u een audiotoon en wordt er een nummer getoond in het midden van het display. Elk nummer staat voor een metaalsoort / objectsoort. (zo kan de waarde ‘75’ een euromunt zijn en de waarde ‘15’ ijzer) Zo kunt u objecten leren identificeren.  Als extra hulpmiddel verschijnt er gelijktijdig bovenaan op het display ook een indicatiebalkje onder de segmentenbalk. In deze segmentbalk is af te lezen welke metaalsoort het object hoogstwaarschijnlijk is. Daarnaast beschikt de Ace400i over 3x audio toonhoogte voorwerpidentificatie. De metaaldetector geeft dan drie verschillende audio tonen voor de verschillende metaalsoorten, per conductiviteit (geleiding) verschillend. Een lage toon voor ijzer, een middelhoge toon voor goud en andere objecten en een hoge toon voor zilver.

 

Diepte, gevoeligheid en discrimineren:
U kunt de sensitivity (= gevoeligheid / diepte) zelf instellen, net als de discriminatie. (mogelijkheid tot het discrimineren van ongewenste objecten zoals spijkers en bierdoppen).
De ijzer discriminatie van de Ace 400i is zeer nauwkeurig en verbeterd ten opzichte van de eerdere Ace series.

Pinpoint
De Garrett Ace 400i heeft als extra een pinpointfunctie. Dit is een hulpmiddel voor het exact lokaliseren van objecten. U kunt hierdoor de plaats van het object beter bepalen en zult minder werk hebben met het opgraven van het object.


Notch
De Notch functie biedt u de mogelijkheid tot zeer nauwkeurige discriminatie, en dus het uitschakelijken van ongewenste voorwerpen (geleidingen), dit tot op specifiek niveau. Dit zorgt er voor dat u de mogelijkheid hebt om aanzienlijk minder afval te moeten graven.

Frequentie / interventie
Om verstoring van andere metaaldetectors en elektronica te voorkomen biedt de Ace 400i  de mogelijkheid om iets met de frequentie te kunnen schuiven, een frequentiewisselaar. Erg handige feature indien u last heeft van verstoring wisselt u eenvoudig van frequentie.


Zoekspoel:
De Ace400i beschikt over een waterdichte DD zoekspoel van een wat groter formaat (21,5 xm x 28 cm) voor extra hoge prestaties, alleen het display is niet waterdicht. U kunt de Garrett Ace detector daarom wel gebruiken in ondiep water, zolang het display maar niet nat wordt. Ook tijdens een regenbui dient u uw display te beschermen met een display beschermhoesje. (Vochtschade valt niet onder de garantie)

Reactiesnelheid
Deze metaaldetector blinkt, in zijn prijsklasse, vooral uit in haar dieptebereik en haar snelle reactiesnelheid. Hoe hoger de reactiesnelheid des te sneller en meer objecten de detector bij elkaar kan herkennen. Dit laatste is vooral van belang indien er meerdere voorwerpen direct naast elkaar liggen. Veel andere metaaldetectors in deze prijsklasse geven u dan slechts 1 signaal. U zult bij de Ace 400i merken dat erg goed is in het snel identificeren van de meerdere metalen voorwerpen.. 

Iron Audio
De Iron audio functie is een optie die het mogelijk maakt om het audiovolume voor ijzer aan te passen, hierdoor kunt u het ijzersignaal beter horen of desgewenst compleet uitschakelen, waardoor u geen audiotoon meer hoort indien er ijzer wordt gedetecteerd. Deze functie draagt bij aan het beter herkennen van ijzer objecten. Het voordeel van Iron Audio ten opzichte van de discriminatiefunctie is dat u het dieptebereik behoudt. Bij discrimineren neemt dit altijd wat af!

Dieptebereik
Met de krachtige elliptische en waterdichte 17 x 25 cm zoekspoel (7 x 10 inch) zult u een goed dieptebereik kunnen behalen; tot 30 cm voor objecten ter grootte van een munt, tot maximaal 1 meter voor grote voorwerpen.

Prijs / kwaliteit verhouding
Het eenvoudig te bedienen systeem en het lichte gewicht maken de Garrett Ace 400i geschikt voor de hele familie. De stevige constructie, de moderne techniek en het sportieve gele design maken de Garrett Ace 400i tot de favoriete starters metaaldetector waar u jaren plezier van zult beleven. Kies ook voor kwaliteit en goede prestaties, De Garrett Ace 400I metaaldetector maakt dit waar!

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 

Zoekfrequentie

10 Khz

Techniek

VLF

Type metaaldetector

Digitaal

Bediening

Druktoetsen

Aantal zoekstanden

5 zoekstanden, alle metalen, juwelen, munten, relics en custom

Zoekspoel

21,5 x 28 concentrische zoekspoel

Gewicht metaaldetector

1270 gram

Instelbare lengte 

ja, instelbaar 106 - 129 cm

Bedieningspaneel (elektronica) waterdicht

nee

Hoofdtelefoonaansluiting

ja

Doelgroep

starters, volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar

Type en aantal Batterijen

4 x AA batterijen

Batterijlevensduur

ongeveer 25 uren

Batterij indicator afleesbaar

ja

Dieptebereik afleesbaar

ja in cm.

Bodem mineralisatie afleesbaar op het display

nee

Grondbalans

Automatisch

Sensitivity (Gevoeligheidsinstelling)

instelbaar in 8 stappen

Pinpointfunctie

ja

Discriminatie van ongewenste objecten

ja

Notch

ja

Object identificatie in audiotonen (metaalsoortherkenning)

ja ( 3 verschillende tonen)

Object identificatie afleesbaar op display (metaalsoortherkenning)

ja

Nummerieke Object identificatie (zeer nauwkeurig)(metaalsoortherkenning)     

ja ( 1 - 99)

Volumeregeling

nee

Display Verlichting

nee

LED licht in het donker

nee

GPS

nee

Vibratie als metaaldetectie signaal

nee

Frequentie wisselaar

ja

Bedieningssoftware in verschillende talen

nee

Dieptebereik kleine voorwerpen ( 1 euro)

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
€439,99
Excl. BTW: €363,63
  • Voorraad: Op voorraad
  • Brand: Garrett
  • Model: Garrett Ace 400I