Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9

Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Nieuw
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9
Garrett Vortex VX5, VX7 en VX9

Garrett komt met wat nieuws.

Revolutionary, visionary, extraordinary

De Garrett Vortex!

Wij kijken er naar uit, zodra er meer bekend word zoals de prijs dan zullen we de Vortex op onze website plaatsten en kan deze gepre-ordered worden. Verwachting is dat medio eind juli/begin augustus de eerste uitleveringen kunnen gaan plaatsvinden. https://www.youtube.com/watch?v=QLAzrWUifFM


Garrett Vortex serie

De nieuwe standaard in metaaldetectie
Op 18 juni 2024 werd door Garrett de revolutionaire Vortex Serie geïntroduceerd.
De Garrett Vortex is een reeks metaaldetectors die de markt beloven te veranderen en een nieuw tijdperk in te luiden voor zowel beginners als professionele gebruikers. 
Met de Vortex Serie biedt Garrett een ongeëvenaarde veelzijdigheid aan mogelijkheden en prestaties Zo kunt u de de VX5 en VX7 upgraden naar een uitgebreider model.
De Garrett Vortex waterdichte metaaldetectors zijn ontworpen om aan de behoeften van elke metaaldetector gebruiker te voldoen, of u nu een enthousiaste beginnende hobbyist bent, of een doorgewinterde professional.

Upgradebare Metaaldetectoren
Met de Vortex Serie biedt Garrett een unieke aanpak: de mogelijkheid om je detector eenvoudig te upgraden via software-updates. Begin met het basis VX5 model en upgrade naar de krachtigere VX7 of het topmodel VX9 zonder een nieuwe detector te hoeven kopen. Dit maakt de Vortex Serie niet alleen flexibel maar ook duurzaam, door elektronisch afval te verminderen. Maar uiteraard kunt u ook gelijk starten met de schitterende VX7 of VX9 metaaldetector.

Multi-Dimensional Multi-Frequency (MD-MF) Technologie
De MD-Multi-Dimensional Multi-Frequency (MD-MF) Technologie MF technologie van Garrett biedt een diepere en nauwkeurigere objectanalyse door gebruik te maken van meerdere zoekfrequenties tegelijk. 
Deze technologie, aanwezig in alle Vortex-modellen, analyseert objecten op meerdere dimensies van geleidbaarheid en ijzerinhoud. Dit is vooral zichtbaar in het VX9 model met zijn uitgebreide LCD-display en meervoudige objectidentificatie.

De Modellen in de Vortex Serie

Garrett Vortex VX5: Ideaal voor Beginners
Het VX5 biedt snelle, betrouwbare objectherkenning met uitstekende reactietijd. Hij is waterdicht tot 5 meter en biedt zowel enkele zoekfrequenties als multifrequentie. De duidelijke objectherkenning en de drie signaaltonen maken het een perfecte keuze voor beginners.

Garrett Vortex VX7: Meer Kracht en Functies
De VX7 biedt extra diepgang en extra zoekfrequentie- en modusopties ten opzichte van de VX5. De krachtige Multi-Frequency zoutmodus maakt het ideaal voor gebruik in nat zand en zoutwater. 
Het display beschikt over een tweedelige objectherkenning (ID weergave) onderscheidt o.a. ijzerhoudende van niet-ijzerhoudende objecten. De vijf signaaltonen en instelbare reactietijd verbeteren de detectie-ervaring.

Garrett Vortex VX9: Voor de Professionele Gebruiker
Het VX9 model geeft maximale prestaties met een driedelige objectherkenning (ID weergave) inclusief twee ijzerschalen om ongewenst ijzerschroot te identificeren. Met extra frequentiekeuzes, de FAST (snelle) modus voor zoekopdrachten in gebieden met veel ijzerafval, en de THIN COINS modus voor het detecteren van fijne, minder geleidende munten, is de VX9 een onmisbaar gereedschap voor professionals.


 

 

Beschikbaarheid en Accessoires
De eerste Vortex modellen zijn vanaf juli verkrijgbaar. Elk model wordt geleverd met de 8,5" x 11" DD Raider zoekspoel, een spoelbescherming, USB-C laadkabel en een snelstartgids. Garrett biedt ook diverse compatibele Vortex zoekspoelen en accessoires aan, waaronder de Garrett MS-3 Z-Lynk draadloze hoofdtelefoons en waterdichte hoofdtelefoons voor onderwatergebruik. Ervaar de toekomst van metaaldetectie met de Garrett Vortex Serie. Binnenkort als eerste te bestellen bij Kooistra Detectors

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
€529,00
Excl. BTW: €437,19
  • Voorraad: Op voorraad
  • Brand: Garrett
  • Model: Garrett Vortex VX5 VX7 VX9

Beschikbare opties: