Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Gratis verzending & Achteraf en gespreid betalen

Als je een bestelling hebt geplaatst wil je natuurlijk zo snel mogelijk met je nieuwe metaaldetector aan de slag. Dat snappen we, en daarvoor doen we ons uiterste best.

Gratis verzenden vanaf 75 euro

Bestellingen geplaatst voor 16:00 uur, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden. De levertijd bedraagt één a twee werkdagen voor Nederland en België. Je ontvangt van ons een trackingcode zodra het pakket verzonden is, zodat je op de track&trace-pagina van PostNL kunt zien wanneer je bestelling wordt bezorgd. Producten binnen onze webshop zijn doorgaans op voorraad, mits anders vermeld bij het product. 

Voor een bestelling vanaf 75 euro via de reguliere pakketdienst met een afleveradres in Nederland betaal je geen bezorgkosten. Onder de 75 berekenen we 5 euro verpak- en verzendkosten. 

Voor een bestelling vanaf 100 euro met een afleveradres in Belgie of Duitsland betaal je geen bezorgkosten en is de verzending voor u gratis. Onder de 100 euro berekenen we 8.95 euro verpak- en verzendkosten.  


Achteraf betalen 

Met Klarna Achteraf betalen heb je je online bestelling van Detectorandus in handen voor je betaalt. Als je ervoor kiest om achteraf te betalen dan krijg je de factuur van Klarna. Betaal het volledige bedrag binnen 14 dagen na verzending. Als je op tijd betaalt, brengt Klarna geen extra kosten in rekening.

  • Veilig en betrouwbaar 
  • Betalen kan via iDeal, automatische incasso, via de Klarna app of Klarna.nl
  • Stel betaling een keer kosteloos uit met 10 dagen

Wil jij achteraf betalen? Kies dan bij het afrekenen voor de betaalmethode Klarna Pay Later. 
 

Betaal in 3 delen

Betalen in 3 delen is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart of bankrekening veranderen in de Klarna App. 

Wanneer je bestelling is verstuurd, ontvang je een email van Klarna met de data van de geplande betalingen en zullen we de eerste betaling afschrijven. Je kunt al je bestellingen en betalingen zien en beheren in de Klarna app. 

  • Er worden geen kosten in rekening gebracht om 'Betaal in 3 delen' te gebruiken 

Wil jij in 3 delen betalen? Kies dan bij het afrekenen voor de betaalmethode Klarna Betaal in 3 delen 


Bekijk ook ons retourbeleid en alle betaalmethoden die wij aanbieden.