8 juli 2017, hoe iets naars iets fijns kan worden!

Hoe iets naars iets fijns kan worden:

Ik kreeg mee dat op een Facebook forum een bericht stond dat iemand gedupeerd was op Marktplaats. Een mevrouw (Aantje) had via Marktplaats een 2e hands Garrett Ace 400I besteld voor 297 euro incl. verzendkosten (een nieuwe Garrett Ace kost 419 euro). Ze heeft hem betaald en zit vol verwachting te wachten op haar mooie, z.g.a.n., metaaldetector….maar u begrijpt hem al….de detector komt niet. Vandaag niet, morgen niet….nooit niet. Opgelicht op Marktplaats dus!

Als ze probeert de gegevens te achterhalen van de verkoper wordt ze van het kastje naar de muur gestuurd i.v.m. de wet op bescherming van privacy gegevens.

Op dat forum was er iemand die zich dit leed aangetrokken heeft, want Aantje heeft er lang voor moeten sparen, en is spontaal een inzamelingsactie gestart, met het hart op de juiste plek dus! Toen ik geattendeerd werd op dit voorval (met dank aan Jasper vd Sluis en Maarten Barbier) dacht ik, hier moet ik ook wat doen…. en heb een nieuwe Garrett Ace 400I aangeboden voor 297 euro (het bedrag wat er betaald was voor de oorspronkelijk 2e hands detector) Ook voor een dealer kan dit uiteraard niet uit maar het was zo’n triest verhaal….Inmiddels was op het forum al voldoende geld binnen gehaald en hebben we Aantje een nieuwe detector geleverd.

Aantje is ontzettend bij met de detector en het feit dat er zoveel lieve mensen zijn die zich om haar bekommerd hebben. Ook Ik heb denk ik wel 100 bedankjes gehad.
Afgelopen donderdag trof ik bij thuiskomst een prachtige bos bloemen met vaas aan, het kaartje wat er aan zat vond ik schitterend, daar wordt je wel even stil van als dealer van metaaldetectoren, prachtig!

Aantje bedankt voor de prachtige bos bloemen en uiteraard veel plezier gewenst met je prachtige metaaldetector!