Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Druk eenmalig op CTRL + F5 om de website te verversen en optimaal te kunnen bekijken.

Blog RSS Feed

0 91
In Nederland zitten na al die jaren nog steeds veel sporen en voorwerpen in de grond  uit de eerste en tweede wereldoorlog. Sommige zoekers zullen hun interesse hebben in dergelijke militaria, en doelbewust opzoek zijn naar voorwerpen uit deze tijd..
0 143
De XP DEUS II, zeer geliefd door zoekers…maar waarom?   Hierbij enkele kenmerken: Professionele metaaldetector Zeer goede constructie kwaliteit Ultra lichtgewicht, de lichtste configuratie is er vanaf 750 gram Volledig draadloos, gee..
0 7623
Minelab Manticore testdag en officiële opening van Detectorandus Nijkerk Afgelopen zaterdag, 17 december 2022, was het dan zover. Een dag in het teken van de allernieuwste metaaldetector telg, de Minelab Manticore, en de officiële opening van de D..
0 373
Na een schitterende weekend op Detectival nu weer op de terugweg naar huis. Het blijft een prachtige beleving, ookal is het mijn derde keer. We zijn dit keer met drie man sterk van “team Detectorandus” het avontuur aangegaan. Normaalgesproken gaan..
0 836
Diverse mensen vragen me wel eens "kun je veel vinden op het strand?" Hier kan ik uiteraard geen eenduidig antwoord op geven want dat hangt van diverse factoren af. Met welke metaaldetector ga je bijvoorbeeld zoeken op het strand? De meeste instapmo..
0 175
Op het moment van schrijven is het nogal roerig in detectorland. 2021 is het jaar dat zowel XP als Rutus een nieuwe gigant op de markt hebben gebracht, ook al is het net op de valreep voor de jaarwisseling En beide machines zijn dan ook nog eens met..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 16