Daar is hij dan, de aller aller allersterkste vismagneet te verkrijgen is… THE BEAST

De Hardcode en de Terror zijn al een ongekend succes en extreem krachtig….maar toch was er behoefte aan nog sterker. Aan deze vraag is gehoor gegeven.

The Beast vismagneet is niet sterk, maar BEESTACHTIG STERK om wat een kracht heeft deze magneet! Uiteraard brengt dit ook de nodige gevaren met zich mee. Deze magneet is alleen geschikt voor mensen die er verantwoordelijk mee om kunnen gaan en de eventuele gevaren van een dergelijke magneet kunnen overzien. Ga met deze magneet dus extreem voorzichtig om en houd hem uit de buurt van kinderen.

Wil jij de magneet goed beschermen, en voorkomen dat er stukjes kunnen afbrokkelen? Bestel dan de beschermhoes *trekkracht neemt hierdoor af.

Specificaties Magneet:

·         Allround aantrekkingskracht (aan alle kanten van de magneet extreme trekkracht)

·         6x meer verrijkende aantrekkingskracht (allround 300 kg)

·         Perfect werpgewicht, de magneet heeft van zich zelf al een behoorlijk gewicht deze drukt zich zelf goed in de blubber.

·         Past op onze prikstok

·         Direct magneetoppervlak

·         Extreem sterk

·         Een standaard schroefbevestiging, M8

·         Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst, neodymium is van nature een materiaal waar kleine stukjes kunnen afbreken.

·         Met beschermhoes te verkrijgen

·         Niet geschikt voor kinderen, minimaal 18 jaar

·         Aanbevolen touw: 10mm

·         Het gebruik van deze gevaarlijke magneet is geheel voor uw eigen risico!!!!!!!

Let op, touw niet inbegrepen! Touw kunt u tevens bijbestellen in onze webshop!

Onze magneten bevatten ter bescherming tegen corrosie een dunne Coating laag (Nikkel-koper-Nikkel). Deze laag is zo dun aangezien er zo geen trekkracht verloren gaat. De coating kan door botsingen of grote druk afschilferen of kleine scheurtjes krijgen. Dit is geen gebrek aan de kwaliteit, maar wel een producteigenschap van magneten. Magneten zullen door het loslaten van de coating geen houdkracht verliezen. De Neodymium magneten zijn zeer sterk magnetisch en daarnaast ook erg bros. Magneten met behuizingen worden beschermd tegen stoot of valschade. Wij raden aan om de The Beast beschermhoes te kopen. Mocht het zijn dat u toch zonder beschermhoes gaat magneetvissen, ga dan voorzichtig om met de magneet. Laat de magneet bv. niet op de bestrating vallen, want hierdoor kan breukschade optreden!

Mocht er breukschade optreden bij het gebruik zonder behuizing, dan valt dit helaas niet onder de garantie!

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten als ze hierbij in de buurt komen. Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen,breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers er tussen komen. Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten, het gebruik is op eigen risico.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Magnetar Neodymium vismagneet THE BEAST

  • Merk: Magnetar
  • Model: Magnetar Neodymium vismagneet THE BEAST
  • Beschikbaarheid: In Stock
  • €159,99

  • Excl. BTW: €132,22

Beschikbare opties:


Tags: Magnetar Neodymium vismagneet THE BEAST

Aanbevolen

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 en 23 cm. De RUTUS Alter 71 De Rutus A..

€699,00 Excl. BTW: €577,69