Productomschrijving:
XP G-Maxx 2 : absolute topdetector voor militaria zoekers.

Na de Deus en de Gold Maxx Power wordt dit model het meest verkocht. De G-Maxx 2 werkt met een veel lagere frequentie (4 kHz) en heeft dus niet de enorme gevoeligheid voor zeer kleine voorwerpen maar wel een ongeevenaard dieptebereik. Dit model wordt zeer gewaardeerd door de meest ervaren zoekers in de wereld vooral als ze naar Relics en militaria en grotere voorwerpen zoeken die doorgaans dieper in de grond liggen. Vaak gebruikt met een grotere DD zoekschijf van XP of SEF (45 x 38 cm XP of de SEF 15 x 12 inch = 37 x 30 cm).

XP is ijzersterk in analoge (knoppen en schakelaars) detectors. Echte no-nonsens detectors, in de eerste plaats gemaakt voor de Europese zoeker die vooral op akkers en oude bewoningsgrond zoeken. Door te sterk te discrimineren, zo typisch voor Amerikaanse detectors) missen veel zoekers ongewild de mooiste (goud) vondsten. Dit kan je bij de G-Maxx 2 niet overkomen!

XP G-Maxx II (met nieuwe inschuifbare stelenset) € 825,00
XP G-Maxx II met de standaardschijf + de 45x38 cm DD zoekschijf voor € 1150,00

Dit is momenteel de krachtigste metaaldetector om grote voorwerpen zoals militaria en andere diep verborgen zaken mee op te sporen. Deze G-Maxx II met deze enorme doch goed te hanteren schijf is de keuze van de fervente militaria zoekers in Nederland. Gaat 1.20 diep op een helm, geen enkele andere detector haalt dit, ook de diepzoekers niet, die gaan pas dieper wanneer een voorwerp groter is dan 50 cm in doorsnede.

XP uit Frankrijk is sinds enkele jaren de toonaangevende producent van Europese metaaldetectors. Als enige houden zij rekening met de wensen van de Europese zoekers. Hun nieuwste product de Deus is een technisch hoogstandje van formaat waar de concurrentie nog jaren de tanden op stuk kan bijten. Of de Deus ook interessant is voor militariazoekers zal moeten blijken, want de grootste zoekschijf die hiervoor beschikbaar is meet 34x28 cm. (grotere schijven gaan dieper op grote en zeer grote voorwerpen).

PRIJS: 825,00 incl 21% btw

De Gold Maxx Power werkt op een relatief lage frequentie, waardoor het dieptebereik voor doorsnee munten en normaal tot grote voorwerpen supergoed is. De standaard DD (wide scan schijf) die er onder zit zorgt voor stabiliteit en dat je op dieper niveau meer grond afzoekt.

Batterijduur 40 tot 45 uur.
Ingebouwde transmitter (dus klaar voor een draadloze hoofdtelefoon van XP: de WS-1 of WS-3.
De G-Maxx 2 is een van de lichtste professionele detectors met een perfecte balans: gewicht 1500 gram. (incl. batt.)
Wordt geleverd met heuptas die meteen als regenhoes dient
Wordt geleverd met Nederlands talige handleiding
Wordt geleverd met beschermkap
XP is het jongste detectormerk in de wereld die het gelukt is werkelijk door te breken. Het is een Frans merk, geboren in de buurt van Toulouse, het Silicon Valley van Frankrijk, met zeer hoogwaardige Electronica. Hoewel de bediening van hun detectoren analoog is (met knoppen) is de werking van wereldniveau en behoren ze tot de top 4 van detectormerken in de wereld. Ook de kwaliteit van hun detectoren is van grote klasse.

Maar het belangrijkste is het, dat deze detectorbouwer meer dan zijn Amerikaanse collega's rekening heeft gehouden met de speciale wensen en belangen van de Europese zoeker. Op de beste zoekplaatsen in heel Europa zijn in tegenstelling tot Amerika en Australie namelijk Romeinse en Middeleeuwse munten en voorwerpen te vinden die heel dun en klein en moeilijk te detecteren zijn. Helaas ligt juist op die velden ook nog eens veel ijzer wat de zoeker niet wil opgraven omdat dit te veel tijd in beslag neemt (10 x meer tijd!). Dat zijn moeilijke omstandigheden waar de Amerikaanse fabrikanten eigenlijk nooit rekening mee houden. XP heeft zijn techniek aan die moeilijkheden aangepast en met name in de G-Maxx II en de Gold Maxx Power verwerkt. Deze twee meest verkochte detectors van XP kunnen ijzer uitschakelen en toch zeer dicht bijgelegen goede voorwerpen detecteren op een manier die andere merken niet kunnen. (ervaren zoekers die XP kennen kunnen je dit bevestigen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

XP G-MAXX 2

  • €825,00

  • Excl. BTW: €681,82

Aanbevolen

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 cm DD en 23 cm CC.

Rutus Alter 71 PRO pakket met 2 zoekschijven, 28 en 23 cm. De RUTUS Alter 71 De Rutus A..

€699,00 Excl. BTW: €577,69