Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!

Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!
Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!
Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!
Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!
Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!
Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!
Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!

 

Magnetar The Barbarian vismagneet

De extreemste vismagneet van Europa

De positieve reacties op onze welbekende Beast magneet gaven de motivatie om een nieuwe grootmacht te ontwikkelen, namelijk THE BARBARIAN vismagneet! 

Deze krachtige (barbaarse) vismagneet is nog extremer dan de Beast magneet. The Barbarian vismagneet is een GRUWELIJK GROTE VISMAGNEET, speciaal voor professionele & barbaarse magneetvissers die niet wijken voor een STUK GEWELD!

Deze extreme krachten brengen de nodige gevaren met zich mee. Ga met deze magneet dus extreem voorzichtig om en houd hem uit de buurt van kinderen. 

Gebruik op eigen risico.

De Barbarian vismagneet is de grotere opvolger van de welbekende Beast magneet. 

De Barbarian vis magneet heeft een extra grote diameter en is nog dikker dan de Beast magneet. 

Doordat de magneet zwaarder is, komt hij extra diep door de modder/het slib. Dit maakt dat de magneet bij dieperliggende objecten kan komen. 

Eigenschappen:

Verrijkende aantrekkingskracht

Allround 4 x 400kg ≈ 1600kg

Perfect werpgewicht

Afmetingen: 90 x 50mm

Ideaal voor op de prikstok

Direct magneet oppervlak

EXTREEM sterk

M8 aansluiting

Geen behuizing, voorzichtigheid gewenst

Gebruik op eigen risico

Niet geschikt voor kinderen: 18+ !

Aanbevolen touw: 10mm of 8mm

Extreemste magneet van Europa!

Pas op, geen kinderspel!

Deze vismagneet is zo krachtig dat je bewust met deze magneet om moet gaan. Deze magneet is dan ook absoluut niet geschikt voor kinderen! De magneet heeft een ongelooflijke verrijkende aantrekkingskracht en zal dan ook alle magnetische voorwerpen van veraf naar zich toetrekken. Deze Barbarian magneet heeft daarom geen enkele moeite om objecten op te vissen, ook al zijn de objecten rond, roestig of liggen ze diep in de slib. 

Bij aankoop van meerdere sterke magneten raden wij dan ook aan om deze op afstand van elkaar te gebruiken en ver van elkaar op te bergen en geen metalen voorwerpen in de buurt te houden.

Allround Barbarian vismagneet

The Barbarian magneet is een allround vismagneet. 

Dit wil zeggen dat deze magneet trekkracht heeft aan alle kanten van de magneet. Veel magneten hebben alleen aan de onderkant van de magneet aantrekkingskracht, waardoor de vangkans afneemt. Dit is niet het geval bij onze Barbarian exclusive vismagneet, want deze magneet is van 100% neodymium en heeft daarom een magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Hierdoor is de magneet wel fragieler, maar met deze magneet ben je verzekerd van een optimale vangkans. Wil je de exclusive magneten beschermen tegen afbrokkelen/schade? Kijk dan naar onze beschermhoezen.

Exclusive assortiment

The Barbarian magneet hoort in onze Exclusive assortiment. 

Wij hebben deze magneet ontwikkeld om ervaren magneetvissers professioneel met deze krachtpatser te kunnen laten magneten. 

Toch een kleinere vismagneet? Bekijk dan onze andere vismagneten zoals de Classic 300, de Bulldog 500 of de Bulldog 800

Geen pony maar een werkpaard

Onze Exclusive magneten zijn magneten zonder behuizing. 

Dit betekent dat je voorzichtiger met deze magneten om moet gaan dan met behuisde magneten. Magneten zijn gemaakt van bros materiaal, tijdens het vissen kunnen kleine delen van de magneet af gaan. Dit is geen productiefout, maar een product eigenschap. Echter heb je met ons Exclusive assortiment de meest vangkans door het magnetisch vangveld als een bal om de magneet heen. Wil je de exclusive magneten beschermen tegen afbrokkelen/schade? kijk dan naar onze beschermhoezen.

Hoge kwaliteit

Onze vismagneten zijn gemaakt van het beste neodymium. 

Zodoende behouden onze Magnetar magneten de genoemde trekkracht en gaat slecht 1% verloren in 100 jaar(!). Dit in tegenstelling tot de meeste andere magneet aanbieders waarvan magneten al trekkracht verlies hebben na een aantal weken. Momenteel duiken er steeds meer slechte magneten op, magneten met een mindere kwaliteit neodymium: dit om de prijs te drukken en de magneet groter te doen lijken. Bij de aankoop van een dergelijke magneet kom je bedrogen uit en is goedkoop duurkoop. Al onze magneten zijn door onszelf getekend, ontworpen en zo gemaakt dat jij de meeste bodemschatten omhoog kan halen. Wij testen onze magneten met professionele apparatuur zodat de trekkracht gewaarborgd is. Door eigen viservaring weten wij wat de beste producteigenschappen zijn voor de hobby magneetvissen en dit uit zich in onze hoge kwaliteit, krachtige en betrouwbare vismagneten.

Let op!

Onze neodymium magneten zijn zeer krachtig en kunnen met een hoge snelheid tegen ijzeren voorwerpen aanschieten wanneer zij hierbij in de buurt komen. 

Hier wil je absoluut niet je vingers tussen krijgen. 

Bij de sterkere magneten in ons assortiment is het zelfs mogelijk dat het je vingers kan verbrijzelen, breken of blaren kan veroorzaken mochten je vingers ertussen komen. 

Ga dus altijd voorzichtig om met de magneten: het gebruik is op eigen risico.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
€239,99
Excl. BTW: €198,34
  • Voorraad: Op voorraad
  • Brand: Magnetar
  • Model: Magnetar exclusieve BARBARIAN vismagneet EXTREME trekkracht!

Beschikbare opties: