Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Metaaldetectie merken

De beste kwaliteit 

Detectorandus is leverancier van alle gerenommeerde A-merk metaaldetectoren. Wij zetten niet zomaar alle modellen op onze webshop. Wij testen uitgebreid zelf, hebben gesprekken met de metaalzoeker zelf en uiteraard de leveranciers. Hieronder vindt u een overzicht van de merken die wij aanbieden binnen ons assortiment.

 DeepTech

In 2014 ben ik als eigenaar van Detectorandus in contact gekomen met het merk Deeptech. Met name de Vista serie wordt erg gewaardeerd om haar robuustheid, diepgang en gevoeligheid in betaalbare prijsklassen. Na het uitgebreid testen van deze serie metaaldetectoren kwamen wij tot de conclusie dat deze modellen niet mogen ontbreken in ons assortiment. Lees meer op onze merk pagina DeepTech

 

Fisher Labs

Fisher Labs is één van de oudste en meest toonaangevende bedrijven binnen de metaaldetectie branche. Het is opgericht in 1931 en staat bekend om een breed assortiment aan modellen dat zich continu mee ontwikkelt met de behoeften vanuit de markt. Denk hierbij aan de F serie of de Fisher Gemini. Lees meer op onze merk pagina Fisher Labs

 

Garrett

De metaaldetectoren van Garrett zijn zowel voor de starters als voor ervaren zoekers. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment, van instapmodellen tot geavanceerde professionele modellen. Denk hierbij aan de Ace 400I of Ace Apex voor de starter of de Garrett AT Pro voor de meer ervaren zoeker. Bekijk het volledige aanbod op onze Garrett merkenpagina.

 

Minelab 

Minelab is tevens een merk van de gevestigde orde. Het is opgericht in 1985 en voert een breed assortiment metaaldetectors. Detectorandus voert diverse Minelab modellen voor de starter evenals metaaldetectors voor de ervaren zoekers zoals de Minelab Manticore. Bekijk onze merkenpagina en ontdek welke Minelab metaaldetector aansluit bij jouw behoefte. 
 

85

Nokta Makro 

Dit bedrijf is gevestigd in Turkije en staat bekend om een breed assortiment en eenvoud in het gebruik. Wij bieden diverse Nokta Makro metaaldetectors voor starters maar ook voor de jonge zoekers. Lees er alles over op onze merkenpagina van Nokta Makro

 

Quest 

Quest is een relatief jong merk en combineert kwaliteit met een betaalbare prijs. De Quest metaaldetectors zijn uitgerust met draadloze audio waardoor deze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Wij zijn enthousiast over populaire modellen zoals de X10 Pro en Q30. Daarnaast bieden wij ook de Quest X5 aan die uitstekend geschikt is voor kinderen. Bekijk ons volledige aanbod op de Quest merkenpagina.   

 

XP 

XP is een Frans merk dat al meer dan 20 jaar actief is binnen de metaaldetectie branche. Het opvallendste van XP is de gepatenteerde DSP technologie. Kort gezegd maakt deze technologie het mogelijk om signalen van voorwerpen nog beter te identificeren. De XP modellen zijn vooral geschikt voor de meer ervaren zoeker. Het assortiment is met zorg samengesteld. Bekijk op het de merkenpagina van XP

 

Samenvattend 

Alle modellen die wij aanbieden van de bovenstaande merken zijn met zorg samengesteld. Wij hebben een enthousiast team van metaaldetectie fanaten en gaan geregeld op pad om onze hobby uit te oefenen. Doordat wij al meer dan 20 jaar met onze hobby bezig zijn, kunnen wij hierin u van een goed en eerlijk advies voorzien. Het aanbod is mede door deze jarenlange ervaring tot stand gekomen. 

 

Heb je toch nog vragen? Geen probleem. Kom gerust eens langs in onze showroom in Lutten of Nijkerk of neem telefonisch contact op.