Menu
Menu
Filter
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

DeepTech metaaldetectors

Waarom dealer zijn van het merk DeepTech?

Medio 2014 geleden zag ik het merk Deeptech Vista voorbij flitsen op enkele Nederlandse metaaldetectie forums.
Dit merk deed discussie oprakelen om zijn opvallende prestaties. Het merk Deeptech is nauwelijks bekend in de Nederlandse detectorwereld en een Nederlandse aanbieder van deze producten was niet te vinden.

Na onderzoek voor dit merk/model kwam ik er al snel achter dat Deeptech, en met name de Vista modellen, zeer populair zijn in de landen Engeland, Bulgarije en Duitsland!
De Vista serie wordt daar erg gewaardeerd om haar robuustheid, geweldige diepgang en gevoeligheid in deze prijsklassen. De prestaties van deze detectors zijn volgens die informatie zelfs beter dan veel andere, duurdere, A-merk detectors! Het is dan ook niet voor niets dat bij detectortesten in Bulgarije en Engeland vaak de Vista serie fungeert als uitgangspunt. Vergelijkingen worden gedaan aan de hand van Deeptech detectoren. Je leest dan “bijna net zo diep als de Vista Mini of Vista Smart..” e.d.

Door het zien van deze testresultaten werd ik als detectordealer van de allerbeste A-merk detectoren geprikkeld en wilde daar meer van weten. Na enkele gesprekken met de leverancier te hebben gehad was ik overtuigd; dit product moet ik bekijken want als de verhalen kloppen dan mag het niet ontbreken in ons assortiment.

Inmiddels hebben wij zelf uitvoerig getest en hebben er ook onafhankelijke  testen plaatsgevonden. We zijn laaiend enthousiast.

We vinden het dan ook geweldig om u te kunnen mededelen dat wij officieel distributeur van het merk DeepTech zijn geworden!

Over het bedrijf DeepTech 

Het bedrijf DeepTech werd in 1990 opgericht door Plamen Rashkov en is bekend om haar krachtige PI metaaldetectoren, zoals de Mega Pulse III of Ground Pioneer 4500 geworden. In 2008 begon de productie van handheld metaaldetectoren die werken op de VLF-methode, de Vista serie begon met de VISTA RG750 en heeft consequent voortgezet tot op de dag en behoren tot de beste analoge detectoren wereldwijd. De detectoren worden gekenmerkt door hoge prestaties, eenvoudige bediening en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

DeepTech detectoren worden zeer aanbevolen door de beroemde schatzoeker Reinhold Ostler in zijn boek " Handbuch für Schatzsucher".

 

Voorraad: Pre-Order Brand: Deeptech
Deeptech Vista Smart plus PRO, nieuwe uitvoering.  Op voorbestelling leverbaar (schatting levertijd 1 a 2 weken) Wat is nieuw? Compleet vernieuwd design, veel smallere en meer eigentijdse controlbox Een prachtig design in carbon uitvoering. Vernieuwde technologie, 10% meer diepgang dan ..
€499,00
Excl. BTW:€412,40
Bestellen
Voorraad: Pre-Order Brand: Deeptech
Deeptech Vista X de nieuwste telg van Deeptech Op voorbestelling leverbaar (schatting levertijd 1 a 2 weken) Wat is nieuw? Compleet vernieuwd design, veel smallere en meer eigentijdse controlbox Een prachtig design in carbon uitvoering. Vernieuwde technologie, dubbelde disriminatie mo..
€529,95
Excl. BTW:€437,98
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2
Filter Products