Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Minelab X-TERRA Elite

Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite
Minelab X-TERRA Elite

Nu verkrijgbaar, de Minelab X-TERRA ELITE
Een heuze gamechanger!

---------------------------------------------------------------------------------------

Minelab X-TERRA ELITE EXPEDITION PACK
De ELITE is voorzien van Multi-IQ technologie en biedt uitstekende prestaties in alle omstandigheden!

Multi-IQ technologie, waterdicht tot 5 meter, telescopische steel, oplaadbaar, uitstekend inzetbaar op elk terrein en meer!

Gemakkelijk te monteren en eenvoudig in te stellen met de zoekmodus Park, Field en Beach. Ook voor de beginnende zoeker is het eenvoudig om aan de slag te gaan. De detector doet al het zware werk voor je en zoekt verloren objecten en vondsten uit vervlogen tijden. Volledig waterdicht tot 5 meter en voorzien van functies als zoekschijf verlichting en handvat vibratie. 

Kenmerken:
Multi-IQ technologie
V12X zoekschijf meegeleverd
Uitstekend inzetbaar op elk terrein
Waterdicht tot 5 meter (IP68 geclassificeerd)
Oplaadbaar
Super compact inschuifbaar
Display- en zoekschijfverlichting
Handgreep vibratie

Enkele kenmerken:
De Minelab X-TERRA ELITE EXPEDITION PACK beschikt over Multi-IQ technologie. Met deze revolutionaire technologie zoekt u in feite met een multi metaaldetector. 
Alle frequenties doen gelijktijdig hun werk. Zet je metaaldetector aan en het zoekavontuur kan beginnen!

Frequentie mogelijkheden
Buiten de revolutionaire Multi-IQ om is het ook mogelijk om op een enkele frequentie te zoeken. De Minelab X-TERRA ELITE kan ingesteld worden op 15 kHz.
Waarom dan toch nog een enkele frequentie beschikbaar als de detector met Multi-IQ kan werken? nou in enkele gevallen kan dat een voordeel opleveren, als de situatie er naar is, en dan is deze extra optie wel fijn!

Waterdicht (IP68 geclassificeerd)
Deze metaaldetector is waterdicht tot 5 meter, ideaal voor op het strand of in een meer. Je kan zo het water inlopen om je zoekgebied uit te breiden.
Of duik tot 5 meter diep en geniet van de mogelijkheden van deze Minelab metaaldetector.

Lichtgewicht en compact
De Minelab X-TERRA ELITE bestaat uit een lichtgewicht 3-delige stelenset en weegt slechts 1,3 kg. Ingeschoven heeft de metaaldetector slechts een lengte van 61cm, u stopt hem zo in uw rugzak.

Zoekschijven
De X-TERRA ELITE EXPEDITION PACK van Minelab wordt geleverd met een V12X™ 12"x9" elliptische DD zoekschijf en de V8X™ 8"x5" elliptische DD zoekschijf.
De X-TERRA ELITE is ook uit te breiden met alle EQUINOX®-schijven.

Audio/Bluetooth
Door de verschillende audiomogelijkheden heeft de X TERRA ELITE een helder signaal voor iedere vondst. De Minelab ML85-hoofdtelefoon wordt net als de V8X zoekschijf meegeleverd met het EXPEDITION PACK.

3-delige telescopische stelenset
De X-TERRA ELITE is verstelbaar in lengte door zijn 3-delige telescoop set. Inschuifbaar tot 61cm waardoor hij heel handig is mee te nemen in tas, koffer of rugzak. 

Eenvoudig in gebruik
De x-terra Elite detector is perfect voor de startende zoeker maar ook voor de gevorderde zoeker!
Een groot LCD-scherm en een intuïtieve gebruikersinterface maken het voor beginners gemakkelijk om direct aan de slag te gaan, en voor doorgewinterde zoekers om de instellingen snel en eenvoudig te verfijnen.

Audio
Door verschillende tooninstellingen is het geluid van een goed object nog nooit zo helder geweest. Dankzij de geavanceerde audio van X-TERRA ELITE 'hoort' u niet alleen of een signaal afval of een goed object is, maar kunt u ook de grootte en diepte ervan inschatten enkel door naar het signaal te luisteren.

Keuze uit zoekschijven
De X-TERRA ELITE EXPEDITION PACK van Minelab biedt een scala aan waterdichte zoekschijven en is compatibel met V12X™ 12"x9" DD (meegeleverd), V8X™ 8"x5" DD (meegeleverd) en V10X™ 10"x7" DD zoekschijven (accessoires), zodat u op elk terrein voorbereid bent. X-TERRA ELITE is ook compatibel met alle EQUINOX®-serie zoekschijven.
 
Verlichting en trillingen
Het wordt schemerig maar u heeft nog voldoende drive om een uurtje extra door te zoeken?
Met de zoeklamp die naar de zoekspoel schijnt, de schermverlichting, toetsenverlichting en de handgreep vibratie, kun je het apparaat gebruiken tot lang nadat de zon onder is.
 
Luid en duidelijk geluid
Geniet van kristalhelder geluid met de ingebouwde luidspreker (meegeleverd) of razendsnelle draadloze hoofdtelefoons, bedrade hoofdtelefoons en waterdichte hoofdtelefoons (accessoires).

Duurzaam gebouwd
Omdat we ons inzetten om toonaangevend te zijn op het gebied van prestaties en ondersteuning, wordt de X-TERRA ELITE van Minelab ondersteund door het wereldwijde netwerk van Minelab en tot 3 jaar garantie.

---------------------------------------------------------------------------

#minelab

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
€499,00
Excl. BTW: €412,40
  • Voorraad: Op voorraad
  • Brand: Minelab
  • Model: X-terra Elite