Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

Quest X10 IDmaxX metaaldetector

Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector
Quest X10 IDmaxX metaaldetector

Quest X10 IDmaxX metaaldetector, maximaal plezier voor het hele gezin!
De Quest X10 IDmaxX metaaldetector staat voor maximaal plezier voor het hele gezin en levert krachtige zoekprestaties. Het is een van de meest compacte metaaldetectors op de markt en past in elke rugzak. Erg praktisch als u hem altijd bij u wilt hebben tijdens het fietsen of wandelen.

Ga op avontuur met uw hele familie en vind de mooiste vondsten met de Quest X10 IDmaxX metaaldetector.
Geschikt voor het zoeken in het park, op het strand, op het veld, op de camping, in het bos, in de speeltuin en zelfs onderwater tot een diepte van 3 meter. Met de Quest X10 IDmaxX kunt u alle soorten van metalen vinden waaronder ijzer, goud en zilver!


Is de Quest IDmaxX gebruiksvriendelijk?
De Quest X10 IDmaxX is een zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig te bedienen metaaldetector en is hierdoor geschikt voor alle gebruikers van jong tot oud, ervaren of onervaren. Hij beschikt over alle belangrijke functionaliteiten waaronder ijzer discriminatie, LED-flashlight, oranje display verlichting, voorwerp identificatie ID, volumeregeling en zelfs een pinpoint functie voor de exacte plaatsbepaling.


Volledig waterdicht
Het moderne design van de IDmaxX is volledig waterdicht, hierdoor kunt u in alle weersomstandigheden probleemloos zoeken en zelfs tot een diepte van 3 meter onder water duiken.


Zoekspoel
Met de nieuwe DD BladeII zoekspoel zoekt de X10 nu nog dieper en bestrijkt hij een groter gebied. Met de zoekspoel van 28 x 26 cm wordt de X10 IDmaxX een krachtig alternatief in het middelste prijssegment.


In lengte verstelbare steel en verstelbare armsteun
De vernieuwde steel is uitgerust met drie draaibare bevestigingen, waardoor de detector kan worden versteld van 49 tot 133 cm. Perfect compact voor in de rugzak! De armsteun is ook opnieuw ontworpen en kan nu worden vastgezet met twee dikke kunststof schroeven en verplaatst worden over de gehele bovensteel. Hierdoor is er geen schroevendraaier meer nodig om de X10 te monteren.


Ingebouwde lithium accu
De X10 IDmaxX heeft een ingebouwde lithium accu welke oplaadbaar is via USB. De batterijlevensduur bedraagt tot maar liefst 18 uur! Dit heeft als voordeel dat u niet regelmatig batterijen hoeft in te kopen en dat is natuurlijk ook beter voor het milieu.


Draadloze module
De X10 IDmaxX heeft een ingebouwde 2,4 GHz draadloze module voor het koppelen van draadloze hoofdtelefoons. Compatibel zijn de WireFree Lite en WireFree Pro hoofdtelefoons van Quest (niet inbegrepen).


Wat is het verschil tussen de X10 IDmaxX ten opzichte van de X10 Pro? 
De X10 IDmaxX is sinds juni 2024 de opvolger van de Quest X10 Pro. Hier is een lijst met alle verschillen tussen de twee modellen:
De X10 IDmaxX heeft een volledig nieuwe hoogwaardige steel welke zeer compact in te schuiven is tot maar liefst 49 cm. Hierdoor past hij in de meeste rugtassen. Ook de armsteun is vernieuwd welke op de bovensteel gemakkelijk op de passende positie in te stellen is, aan de hand van twee schroeven.
De X10 IDmaxX beschikt over een nieuwe en grotere Blade11 zoespoel met een afmeting van 28 x 26 cm (Voordien BladeS 24 x 14 cm). Hierdoor heeft de IDmaxX een groter diepteberiek dan de X10 Pro.
Door de nieuwe steel en zoekspoel is de IDmaxX iets zwaarder dan de X10 Pro en heeft nu een gewicht van 1,2 kg in plaats van 950g.
De IDmaxX beschikt over een ingebouwde draadloos module, waardoor u de Quest Lite en de Quest Pro hoofdtelefoon direct kunt koppelen met de detector.
Ook is het interface een klein beetje verandert. Naast de oranje displayverlichting beschikt de IDmaxX nu over de zoekmodi park, veld, goud en custom.
Specificaties
Toepassingsgebieden:    Land , Ondiep water , Onderwater , Zoetwaterstrand
Type metaaldetector:    Digitaal , Motion
Techniek:    VLF (Very Low Frequency)
Zoekfrequentie:    12 kHz

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
€299,00
Excl. BTW: €247,11
  • Voorraad: Op voorraad
  • Brand: Quest
  • Model: Quest X10 IDmaxX metaaldetector