Menu
Menu
Deze website maakt gebruikt van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.

XP DEUS bedieningsunit

XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit
XP DEUS bedieningsunit

Remote XP DEUS DETECTOR HUIS / bedieningsunit

Omdat de XP Dēus in de Nederlands-talige versie ook zonder huis gekocht kan worden, verkopen we deze ook los.

Het huis is eenvoudig op de stelenset van de Dēus te klikken en zit daarna goed vast. Wanneer u het huis los koopt, dient u het nummer van de eerder gekochte zoekschijf in het menu in te voeren. Het huis mits eerder aangezet dan de WS-4 of WS-5 is dan de baas over de instellingen. Wanneer je op het huis in het menu iets veranderd past de koptelefoon zich aan.

Omdat het huis vele extra opties heeft is het zeer de moeite waard deze in een later stadium aan te schaffen als u dat niet meteen gedaan heeft.

Het display van het huis geeft met nummers de geleidingswaarde van het gevonden metaal aan. Heeft zeker zijn nut als je bijvoorbeeld op terreinen specifiek naar koninkrijksgeld zoekt (bijvoorbeeld in een park). Daar ligt vaak ook veel zilverpapier. I.p.v. dit meteen weg te discrimineren kun je ook naar de nummers kijken en dan bijvoorbeeld de laagste laten liggen en de hoge toch opgraven, vooral als het signaal mooi rond is, kan ook nog een keer goud zijn.

Wanneer je veel binnenstedelijke zoekterreinen hebt, ligt er vaak zeer veel rommel, dan is er bijna niet te zoeken, tenzij je de reactiesnelheid verhoogt naar 4 of 5. Stel de Dēus dan zodanig in, dat deze ook ijzer nog net aangeeft (Ironvolume op 1) zwaai dan langzaam en je zult tussen de lage bromtonen van ijzer de hoge piepjes van non-ferro metaal horen. Dit zijn de goede vondsten die je met geen enkele andere detector in de wereld kunt vinden omdat het vele ijzer alle goede vondsten camoufleert. Probeer het uit, succes verzekerd!

Verder zit er op het huis een pinpointstand om precies plaats te kunnen bepalen. Als deze aan staat kun je ook nog kiezen voor MODUS. Als je die indrukt vind je de standen: Non motion audio disc, non motion all metal, non motion disc, zoals bij de heel oude C-Scope\\\'s, die met een basistoon op de discriminatie standen werkten. Ook daar heb je nog veel instelmogelijkheden. Vooral interessant als je op zoek gaat naar groot metaal, ook voor militaria zoekers zeer geschikt.

Verder zitten er op de vele basis instellingen zoals gevoeligheid en reactiesnelheid nog EXPERT opties, die je goed kunt gebruiken voor kleine en speciale aanpassingen.

Wanneer er ooit iets aan het huis stuk gaat, of als het display beschadigd is, kun je een nieuwe voorzijde of achterzijde bestellen. Die is er eenvoudig op te monteren.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Waardering:
Slecht Goed
€599,00
Excl. BTW: €495,04
  • Voorraad: Op voorraad
  • Brand: XP
  • Model: XP DEUS bedieningsunit